Monday, January 30, 2012

balqis masuk sekolah

salam...

mama have to blog this, huhu mama br jek daftar balqis masuk sekolah tadika, dekat dgn rumah cap krista ataupun smart reader, tetibe rase sedih pulak bile nak hantar aqis esok, ntahla xtau ape perasaan ni, mcm sayu je..mama amik morning session dr kul 8 smpi 12tghr..so lps tu aqis blk umah jerlah, malas pulak nak transit2, biase pun balqis ikut je klu mama ade appoinment, yg adik mmg xbolehla pasal mama xboleh nak handle adik kalau drive, mcmmana nak handle kalau dah nak duduk dkt mama, aduhhh mmgla xboleh, so mama amik kptsn adik kekal umah mak long n akak sekolah sekerat ari then mama jemput blk rumah, ermm ape lagi yek? tu jekla, esok mama mesti nak blogkan jugak psl aqis msk sekolah, poket pun dah rabak nie bayor yuran, mahall ya ampun, mama dulu tadika kemas je murah bayo bulan2, makan pun sedap, haih xpelah act ade jugak pilihan tadika kemas n pasti, tp ramai sgtla, xpelah agak2 xbagus sekolah ni nanti tuko lain, huhuuuuuu sebnanya mama belum nak anta qis sekolah lg tp xthn dah telinga ni asik dengo aqis bebel nak sekolah sekolah sekolah!!! sampai mama terpaksala anto jugak, apepun aqis belajarlah rajin2 yer, jd anak yg solehah, insyaAllah...amin

3 comments:

Asmara said...

Ayu! tahniah, nak masuk 3. Rezeki la tu.. wah Balqis dah sekolah ye. mesti comel pakai baju sekolah. Nasib baik mamanya keje flexible, byk masa boleh dgn anak2 je kan. :D

my balqis said...

kak as, lamanya xdgr cite! Hehe yelah kak, nak msk 3 dah, adeii..balqis mmg excited nak skolah tp unform die xcntik sgt, hehe kalau kat jepun cantik, dulu xsempat nak sekolahkan aqis kat jepun,kalau tak mesti byk kenangan,:) rindunya kat jepun

Umi Raisha said...

cepat yer..dah nak skolah...:)