Saturday, November 29, 2008

balqis 1 month 3weeks and 3days old...

yeye da pandai senyum pon...cayang die

salam...
ape yg mama nak updatekan nih??? erm act luse dah nak balik mesia tue yg dok update skang nih, kalo x igt nak update mase balqis 2bln...erm ape ye perkembangan balqis skang nih??? rsnye bykla jugak dr yg seblum2 nie...tp yg xbestnye ms timbg berat dr kate sukunai, balqis nek 23gm/day instead of 30gm yg spatutnye...adoila..risau gak tp upenye mmg kurang susula...hehe mane mama tau dah ko xngs,budget dah ckpla tue, mase nie balqis buleh tido direct 8jam tanpa ngs, dasat2...mama pulak mmg kuat tido+liat nak bgn, ape laie?? xminum susula balqisMySmileyz.com - 1000s of Free Smileys
  1. balqis dah kenal mama( rsnye mase lam 38hari kot da start kenal)-guraila
  2. balqis da pandai senyum kat mama n abah kalau diagah, kdg2 xagah pon nk gelak2, tgh minum susu pon stil nk gelak
  3. da pandai wat bunyi eeengeegegegeeggege (normalla kot bg baby2) tp mama ko jakunla psl ni pestime dpt anak
  4. da pandai sepak2..kuat lak tuh sampai skt mama ( ni kes bapak ko asik gile bola time mama ngandungla nih)
  5. erm tu jela kot, ke ade lg ek yg tinggal, hehe xpela sajer je kasik blog ni berupdate..MySmileyz.com - 1000s of Free Smileys

balqis skang suke dok atas badan mama n abah camni..


kurusnye anak mama ne, bile kurus idung nampak kembang sikitla MySmileyz.com - 1000s of Free Smileys

video lakMySmileyz.com - 1000s of Free Smileys


video